Kotka.35kV energiebesparende transformatorDe prijs kan niet op en neer gaan

  • vrijgavetijd:2022-03-25 17:32:27
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:79
  • Korte omschrijving:

    Kotka.,Kotka.Werktemperatuurbereik van droge transformatoren,De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wor

Artikel inhoud
Kotka.Werktemperatuurbereik van droge transformatoren,

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Kotka.Als de input van een droge transformator een wisselstroom is, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt, omdat het gelijkstroom is,Kotka.1200kva krachttransformator, voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.

De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

SiavongaNameDe capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.


Kotka.35kV energiebesparende transformatorDe prijs kan niet op en neer gaan



Losse kernschroef

Producenten van omzetters zeiden dat de markt voor energiebesparende distributietransformatoren in China in dit stadium betrekkelijk versnipperd is, gekoppeld aan de beperkingen van factoren zoals lage drempelwaarden op het gebied, ongelijke bedrijven, gebrek aan evaluatie en specificaties, en ontoereikende technische innovatie, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

In het geval van droge transformator-werking,Kotka.6 kV Transformer, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

lekkage van zegelolie


Kotka.35kV energiebesparende transformatorDe prijs kan niet op en neer gaan



Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Verbetering van de kwaliteitFabriek voor droge transformatoren

Elektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations, maar we moeten aandacht besteden aan veel problemen in het hele proces van het toepassen van transformator.

In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Kotka.Overige productinformatie
  • Velsen.Hydraulische vaste instapwasWat zijn de manieren om te gebruiken?

    Velsen.Hydraulische vaste instapwasWat zijn de manieren om te gebruiken?

  • Lumia.kgmMobiel hefplatformEr zijn staatsgrepen te kopen

    Lumia.kgmMobiel hefplatformEr zijn staatsgrepen te kopen

  • Middleburg.Een kleine lift kopen voor huishoudelijk gebruikHoe niet te roesten bij het werken in een

    Middleburg.Een kleine lift kopen voor huishoudelijk gebruikHoe niet te roesten bij het werken in een

  • Carlow.Hydraulische heftafel met schaarvorkDocumentaire over de hoogwaardige ontwikkeling van de mat

    Carlow.Hydraulische heftafel met schaarvorkDocumentaire over de hoogwaardige ontwikkeling van de mat

  • DijonHydraulisch vast hefplatformWaarom de temperatuur hoog is?

    DijonHydraulisch vast hefplatformWaarom de temperatuur hoog is?

  • Champini sur MarneHandmatig hydraulisch hefplatformHoe kunnen we dubbele kwalitatieve verandering be

    Champini sur MarneHandmatig hydraulisch hefplatformHoe kunnen we dubbele kwalitatieve verandering be

  • Nantel.Elektrisch hydraulisch hefplatformOnderhouds- en probleemoplossingsmethoden

    Nantel.Elektrisch hydraulisch hefplatformOnderhouds- en probleemoplossingsmethoden

  • Nantel.Jiangsu hydraulisch hefplatformVoorzorgsmaatregelen tijdens onderhoud

    Nantel.Jiangsu hydraulisch hefplatformVoorzorgsmaatregelen tijdens onderhoud

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!